Mas Miró i les famílies

El Mas Miró és un espai ideal per gaudir en família: és acollidor, accessible i inclusiu, on grans i petits poden conèixer millor l’artista Joan Miró.

Visitar Mas Miró és endinsar-se en la vida i el procés creatiu de Joan Miró, un dels artistes universals més destacats del segle XX.  En aquesta masia de Mont-roig del Camp, l’artista va decidir dedicar-se a la pintura i va passar-hi gairebé tots els estius de la seva vida.

Mas Miró va ser el model de La Masia, la pintura més emblemàtica de la seva etapa figurativa, però també és on va germinar i madurar la seva obra posterior i on es va perfilar el seu complex llenguatge simbòlic. 

Tot l’entorn del Mas Miró: el jardí i els camps són perfectes per poder fer una visita relaxada en contacte amb l’entorn natural. També trobareu a l’espai d’acollida un racó de joc, i a la botiga una selecció de productes infantils inspirats en l’obra de Miró.

Durant els mesos d’estiu, cada últim diumenge de mes, podreu gaudir dels tallers familiars.

Acompanyats d’un dels nostres educadors, recorrereu els diversos espais del Mas a on es va allotjar i inspirar Joan Miró.

Dates: 30 de juny / 28 de juliol i 25 d’agost a les 12h.

Joc Familiar

Us proposem un  joc familiar per descobrir els espais i el jardí de Mas Miró mentre feu la visita al vostre ritme.

Mas Miró era un lloc molt especial per Joan Miró, ja que la tranquil·litat del camp i el contacte amb la natura li permetien descobrir petits tresors que col·leccionava i feia servir d’inspiració en les seves obres.

Us donarem el material que necessiteu a l’espai de benvinguda, a l’inici de la vostra visita, on se us informarà de la dinàmica. L’activitat està inclosa amb el preu d’entrada estàndard, que inclou també l’audioguia. 

*Depenen de disponibilitat

Recursos

Al Mas Miró oferim diversos espais per complementar la visita familiar

Espai Picnic

Canviador

Ascensor

Productes infantils

Espai Cafè

Racó de joc

error: Content is protected !!