Jornades Europees de Patrimoni

set. 3, 2022 | Notícies

El 8 d’octubre de 2022, Mas Miró participa a les Jornades Europees de Patrimoni, oferint dues visites guiades gratuïtes el 8 d’octubre a les 11h i 12:15h, per entrar a la visita cal reservar prèviament, enviant un correu a [email protected] o trucar al 977 179 158.

Per aquest 2022, sota el lema “Patrimoni sostenible” proposat pel Consell d’Europa, les Jornades Europees de Patrimoni conviden a explorar i reflexionar al voltant de la sostenibilitat del nostre patrimoni. Una proposta que ens porta a reflexionar sobre la protecció del nostre patrimoni (material, immaterial i natural) i a explorar l’ús dels recursos en relació amb la seva preservació, en un context marcat pel canvi climàtic. Ens convida a explorar el paper del patrimoni cultural en un futur sostenible.
 
Amb aquest tema, l’edició d’enguany de les Jornades conviden a totes les institucions, entitats i associacions que participen en l’esdeveniment a proposar iniciatives que contemplin l’efecte ambiental de les seves activitats amb la finalitat de reduir o moderar el consum de recursos i la despesa energètica, de minimitzar l’impacte ambiental en la programació i gestió dels diferents projectes patrimonials.

Més informació a https://patrimoni.gencat.cat/jep2022

error: Content is protected !!