Presentació de Siliqua amb l’actor Pol López

jul. 4, 2022 | Notícies

Estrena d’un nou espectacle sonor que ens submergeix en una trama contextualitzada en el Mas Miró. Per la presentació es comptarà amb la presència de l’actor i escriptor de la peça que ens explicarà com ha sigut el procés creatiu i quins aspectes del Mas Miró el van inspirar per dur a terme la peça. Es començarà fent una escolta col·lectiva de l’obra i després es compartirà reflexions i preguntes.

Per tal de poder participar en l’activitat és necessari dur un telèfon mòbil i auriculars aptes pel seu telèfon. En cas que no es disposa d’auricular es posarà a disposició auricular amb entrada estàndard (Minijack) no d’iPhone.


“Siliqua” és un relat de caràcter poètic que explora l’absurditat de l’existència humana seguint el mandat de Miró “d’escoltar el crit de la terra”. L’obra parteix de la història de l’arbre del mas retratat en el quadre de “la masia” del qual aquest any se’n celebra el centenari. Inspirant-se en diferents moments vitals del
Joan Miró com quan l’artista es recupera d’un estat de baixa salut física i mental i decideix dedicar-se a la pintura, l’obra ens invita a qüestionar aspectes fonamentals sobre el sentit de la vida. Els arbres seran els protagonistes d’aquesta introspecció i ens acompanyaran a través de l’humor en aquesta trama arrelada a mig camí entre la història i el món màgic de la naturalesa.

A partir del 10 de juliol es podrà escoltar la peça al Mas Miró durant les hores d’obertura habitual amb l’entrada general al mas.

Creació del text: Pol López
Veus: Joan Solé i Pol López
Disseny de so: Joan Solé
Enregistrament i gravació: Can Sons

error: Content is protected !!