Visites teatralitzades

Visiteu Mas Miró acompanyats de la seva masovera. No només us ensenyarà tots els racons i detalls de Mas Miró, sinó que us explicarà quin paper tenien en les dones de Mas Miró i us endinsarà en l’evolució de la imatge femenina en l’obra de Miró.

Teatralitzada especial Centenari de la Masia

Aquest any per motiu dels cent anys del quadre de la Masia la visita teatralitzada serà una mica especial. Hem demanat a la masovera que expliqui alguns secrets més relacionats específicament amb l’execució del quadre. Ens comentarà detalls d’un tal Hemingway i com Miró es fa enviar un trosset de Mont-roig per acabar de pintar el quadre a Paris.

Consulta el calendari de les visites programades aquí. Per programar una visita posa’t en contacte amb nosaltres a travès del correu [email protected] o al 977 179 158.

Visites teatralitzades en català a les 11h: 9 de juliol i 6 d’agost i 20 d’agost a les 12:15h

Visites teatralitzades en castellà a les 11h : 23 de juliol i 20 d’agost

Durada

60 minuts

Idiomes

Català i castellà

Preu

General: 16€. Reduïda: 12,50€. Preu reduït aplicable a estudiants universitaris, nens 8-12 anys, docents, famílies nombroses i monoparentals, majors de 65 anys, veïns i veïnes de Mont-roig del Camp, discapacitats, aturats. Entrada Gratuïta: Menors de 8 anys.

Persones

10 mínim, 15 màxim

Més informació

[email protected]
977 179 158
error: Content is protected !!