Activitat infantil familiar 28 de maig a les 11h

‘La masia’ de Miró esdevé “un conte” perfecte per a nens de 3 a 5 anys, amb una temàtica que els resulta familiar i uns elements fàcilment identificables, que constitueix un nucli d’aprenentatge a través i gràcies a l’art.

El taller infantil està format per tres diferents blocs, començant per l’identificació dels objectes en el quadre, a continuació es veurà en detall elements que es troben en el quadre de ‘La Masia’ i altres obres, i finalitzarà amb els nens pintant la seva pròpia obra d’art.

Miquel del Pozo   ha fet un projecte de difusió cultural #MA140, (M)irar al (A)rte en Twitter(140), ha traspassat l’espai virtual i es materialitza actualment en conferències i sessions en diferents àmbits educatius i culturals.a destacar la seva col·laboració quinzenal en el programa La Ventana de la Cadena Ser i els cursos anuals d’història de l’art que imparteix en la Fundación del Museo del Prado.

Activitat recomanada per a nens i nenes entre 3 i 5 anys. Els adults que venen com acompanyants no han de comprar entrada.

Els acompanyants i els nens que participen en l’activitat poden fer una visita lliure per la casa.

error: Content is protected !!