Dia Internacional dels Museus 2024

abr. 24, 2024 | Notícies

El 18 de maig de 2024 Mas Miró s’afegeix al dia de celebració obrint les seves portes gratuïtament als visitants, durant l’horari d’obertura de: 10:00h a 14:00h i de 15:30h a 18:00h.

A les 10:30h del 18 de maig hi haurà una visita guiada amb la directora, Elena Juncosa Vecchierini “Mas Miró al descobert: una mirada a les fonts documentals”. *sota reserva prèvia a [email protected]

La directora de la Fundació Mas Miró, Elena Juncosa Vecchierini, impartirà una visita guiada explicant la història de Mas Miró a través de les fonts documentals, reconstruint la trajectòria vital i artística de Miró a través de les seves estades a la masia. Podrem conèixer algunes anècdotes i moments viscuts al mas que no s’expliquen a les visites habituals. Una molt bona oportunitat per enamorar-se, encara més, de Mas Miró!

El diumenge 19 de maig a les 11h s’impartirà “Mira, mira…Miró!“. Una activitat infantil familiar perfecte per a nens de 3 a 5 anys.

Per aquesta edició, l’ICOM proposa celebrar el Dia Internacional dels Museus sota el lema “Museus per l’educació i la investigació“. I és que els museus contribueixen de manera fonamental al benestar i desenvolupament de les comunitats. Com a institucions de confiança i importants fils en el nostre teixit social, estan en una posició única per crear un efecte de cascada que fomenti el canvi positiu.

Més informació a https://patrimoni.gencat.cat/ca/dim2024

error: Content is protected !!