Mas Miró Apropa la Cultura als més vulnerables

oct. 27, 2022 | Notícies

Estrenem una nova visita inclusiva per descobrir la Masia amb els 5 sentits

La Fundació Mas Miró s’ha sumat al programa Apropa Cultura, que promou la inclusió i la transformació social a partir de la cultura. Des del mes de novembre les persones en situació de vulnerabilitat poden visitar Mas Miró a través de les entitats i serveis socials que els atenen, a preu reduït per facilitar-los l’accés. 

Amb la visita “La Masia amb els 5 sentits” fem una aproximació a Mas Miró des d’una experiència sensorial, sinestèsica.

Recorrerem el Mas Miró, els jardins i el taller de l’artista fent diverses parades en les quals es treballen els sentits relacionant-los amb l’obra de Joan Miró i els elements que l’inspiraven del paisatge de Mont-roig. 

Les reserves es poden fer a través del web d’Apropa Cultura: www.apropacultura.cat

Sobre Apropa Cultura

Apropa Cultura és una xarxa de teatres, auditoris, museus i festivals de Catalunya, que faciliten l’accés a la cultura i les arts a persones en situació de vulnerabilitat, amb la voluntat de millorar la vida a través de la cultura.

Obrim les portes dels equipaments culturals perquè les persones ateses per entitats i centres socials puguin gaudir d’espais i experiències úniques, per tal d’aconseguir una societat més justa i inclusiva, en benefici de tota la ciutadania.

error: Content is protected !!