L’associació de les galeries d’art de Catalunya organitza, entre el 23 de novembre i l’1 de desembre de 2023, la tercera edició de la Setmana de l’Art a Catalunya, una iniciativa destinada a donar relleu i crear llaços entre les entitats que treballen les arts visuals de tot el territori.

Artbus entre les Galeries de Reus i la Fundació Mas Miró.

Dissabte 25 de novembre podreu gaudir d’una ruta que inclou la visita a les galeries Antoni Pinyol i Anquins a Reus i el Mas Miró a Mont-roig. 

Programa:

10:30h ens trobem a la galeria Antoni Pinyol on farem una visita comentada de la mostra de Vanesa Muñoz “No vine a ser paisaje”. Durant la visita, la comissària Pilar Parcerisas presentarà el seu projecte “Artistes Convidats”, pel qual la galeria ha convidat l’Albert Macaya. Després, ens traslladarem a Anquins per visitar l’exposició d’Alejandro Quincoces i Pilar Parcerisas presentarà l’obra d’Antón Roca, convidada per Anquins. Un cop acabades les visites a les galeries, amb ArtBus ens traslladarem a la Fundació Mas Miró on ens oferiran amb una visita comentada. A les 13:30h tornarem a Reus.

Les visites i el transport en bus són gratuïts, però cal reserva prèvia a www.setmanadelart.cat

error: Content is protected !!